Contacten

Mémoires du Congo A.S.B.L.

BCE : BE.478.435.078
Renbaanlaan, 50
B-1050 Brussel
Email : info@memoiresducongo.be

Voorzitter:   Thierry Claeys Bouuaert
Vicevoorzitter:  Guy Lambrette

Boekhouding: Guy Dierckens

Afgevaardigden :
. Raoul Donge
. Marc Georges
. Fernand Hessel
. Félix Kaputu
. Etienne Loeckx
. Françoise Moehler-De Greef
. Robert Pierre
. Jean-Paul Rousseau
.  Karel Vervoort

Samenkomsten

Om de twee weken komen wij samen in een “forum” bemand door de actieve en vrijwillige leden van onze vereniging. Indien u hier wenst aan deel te nemen kan dat door ons een aanvraag te sturen op volgend adres: info@memoiresducongo.be.

Lidgeld

Dit staat u toe om onze actie te ondersteunen, het tijdschrift van MdC te ontvangen en de vertoningen van de “Dinsdagen van Mémoires du Congo” bij te wonen die per zoom plaatsvinden op de tweede dinsdag van de maand, in afwachting van de normalisering van de situatie met het einde van de pandemie. En de hervatting van face-to-face activiteiten in Tervuren.

De gevolgen van de pandemie voor onze financiën, in combinatie met de verhoging van de posttarieven, zouden normaal gesproken een verhoging van de jaarlijkse bijdrage voor dit jaar 2021 met zich moeten meebrengen.

Wij willen het lidmaatschapsgeld voor dit jaar toch op minimaal 25 € behouden, terwijl we een beroep doen op uw vrijgevigheid om ons te steunen met een “steun- of ereloon” vergoeding. Elk gebaar van uw kant, zelfs een eenvoudige aanvulling op het huidige lidmaatschapsgeld, is welkom en stelt ons in staat om onze activiteiten,tijdschriften, virtuele vergaderingen, onze dinsdagsessies en het belangrijk werk achter de schermen dat de verwerking van onze getuigenissen en documenten, video’s, etc. is, voort te zetten. Dit wordt dan doorgemeld aan de Commissie.

  • Aangesloten leden: €30 (België)  Digitale versie 20€
  • Ondersteunende leden: €50 .
  • Ereleden: €100 .
  • Levenslang lid: €1.000

EU-buitenlandopslag: €25
Buiten Europa op aanvraag

Bankrekening MdC : BE95 3101 7735 2058

Abonnement

Prijstabel voor een jaarlijks abonnement:

. Voor België     : 30€
. Voor Europa   : 50€
. Rest van de wereld : Ons raadplegen

De bijdrage geeft recht op het driemaandelijks tijdschrift “Mémoires du Congo”.